Weber Carburateur met Hurricane Racing

Tunen met de Carburateurs van Weber

Wanneer u uw racemotor wilt gaan tunen komt u al snel uit op een nieuwe en grotere Weber Carburateur. Van alle leveranciers is Weber één van de grootste leveranciers van dit moment. Hoewel een grotere carburateur vaak meer vermogen genereert in de motor, is het van belang dat de motor hiervoor ook geschikt is. Bij Hurricane Racing kunnen we u adviseren over het toepassen van een Weber carburateur. Deze zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar en eventueel in te bouwen bij ons in de werkplaats. Hurricane Racing kan uw Weber carburateur ter plaatse instellen op de rollenbank. Ook zorgen we uiteraard dat deze synchroon wordt afgesteld. Na installatie valt aan te raden om de sproeierbezetting nader te bekijken. Hiermee kan het maximale uit uw racemotor worden gehaald. Afhankelijk van uw autosport kan Hurricane Racing dat voor u doen. Heeft u behoefte aan extra informatie of wilt u direct een afspraak maken bel dan op: 072-5721701.

Onze professionele autowerkplaats

Hurricane Racing is al jarenlang de betrouwbare leverancier van autosport en performance onderdelen. Dit geldt ook voor Weber carburateurs. Naast een uitgebreid magazijn hebben wij een zeer uitgebreide werkplaats waar we uw motor kunnen tunen, afstellen of reviseren. Ook bouwen wij hoogwaardige motoren voor specifieke aanvragen. Een Weber carburateur kunnen wij daarom professioneel installeren en afstellen op de rollenbank. Zo weet u zeker dat het maximale uit uw motor wordt gehaald. Zijn er nog andere zaken waar veel winst te behalen valt als het gaat om de prestatie van uw motor? Hurricane Racing adviseert u graag.

Waarom onze klanten ons weten te vinden

Hurricane Racing zet zich al sinds 1968 in voor de auto- en racesport. Wanneer u opzoek bent naar veel kennis en ervaring, dan zit u bij ons goed. Ook differentiëren wij tussen verschillende autosporten zoals rally en circuit rijden. Naast deze expertise vindt u bij ons hoogwaardige race onderdelen waaronder Weber Carburateurs. Bovendien vindt u bij ons het volgende:

  • Uitgebreide voorraad race onderdelen
  • Technische bijstand in Nederland en Buitenland
  • Maatwerk voor uw specifieke autosport
  • Magazijn met race onderdelen op voorraad
  • Testbanken en hoogwaardige machines

Contact

Wilt u een perfect getunede motor? Een Weber carburateur kan de uitkomst bieden. Deze vindt u bij Hurricane Racing. Daarnaast kunnen wij deze voor u vakkundig installeren en afstellen. Voor meer informatie belt u naar:072-5721701 of stuur een email naar: info@hurricaneracing.nl. Weber carburateurs worden snel geleverd en vakkundig afgesteld met Hurricane Racing!