Hurricane Racing: specialist in autocross

Een passie voor autocross

Autocross is een van de meest populaire takken van de motorsport. Al met beperkte middelen kunt u deelnemen autocrosswedstrijd. Dit geldt natuurlijk niet voor de hogere klassen van de autocross. Racet u met uw auto in een hoge klasse? Kom dan eens een kijkje nemen bij Hurricane Racing in Heerhugowaard. Bij ons is uw auto in goede handen. Onze specialisten hebben een grote liefde voor autocross,nen andere takken van de autosport. In onze extensieve workshop voorzien wij u graag van advies op maat dat u naar de top gaat helpen!

Motoren met hoog vermogen

Hurricane Racing is verantwoordelijk voor de levering van motoren met een hoog vermogen, ook voor tijdens de autocross. In ruim 50 jaar hebben wij een naam gevestigd in zowel binnen- als buitenland. In onze werkplaats beschikken wij over de apparatuur waarop wij motoren volledig kunnen bewerken voor de autocross. Ook leveren wij hoogwaardige autosport onderdelen van gecertificeerde merken zoals ARP. Deze onderdelen zijn opgeslagen in ons grote magazijn in Heerhugowaard. Hierdoor kunnen wij motoren meteen aanpassen met nieuwe onderdelen in onze werkplaats. Hier hebben we twee motor testbanken tot maximaal 1000 PK. Ook beschikken we over een 2WD rollenbank tot 2000 NM. We hebben de mogelijkheid om hierop meerdere typen inlaat-systemen, nokkenassen en uitlaat-systemen te testen. Ook testen wij op de motor testbank verschillende typen brandstof. Verder meten wij het vermogen, koppel, oliedruk, olietemperatuur, uitlaatgastemperatuur en de lucht-brandstofverhouding. Kortom, in onze werkplaats maken wij ook uw motor helemaal klaar voor de autocross.

Waarom Hurricane Racing?

De specialisten van Hurricane Racing hebben, net als u, een grote liefde voor de autosport. Al sinds 1968 vinden klanten hun weg naar onze werkplaats. En dat is te zien aan onze expertise en kennis. Wij hebben ervaring met talloze verschillende takken van de motorsport, waaronder autocross. We bieden vele op maat gemaakte technische mogelijkheden en beschikken over een excellente klantenservice. Verder kiest u ook voor Hurricane Racing voor:

  • deskundigheid in het afstellen van uw KMS
  • technische bijstand in Nederland en Buitenland
  • maatwerk voor uw specifieke autosport
  • magazijn met race onderdelen op voorraad
  • zorgvuldige installatie en mogelijkheid tot testen

Neem contact op met Hurricane Racing

U kunt contact opnemen met de specialisten van Hurricane Racing voor vrijblijvende informatie of om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch door te bellen naar 072-5721701, maar u kunt ook een mail sturen naar info@hurricaneracing.nl.