Engineering

We ontwikkelen motoren

Ontwikkeling is essentieel voor succes binnen het racen. Hurricane Racing heeft daarom een eigen engineering afdeling in het leven geroepen! Binnen deze ontwikkelingsafdeling werken verschillende specialistische engineers constant aan de ontwikkeling van het ultieme succes pakket voor u!

Ontwikkelen om de beste te blijven

Onze engineers willen altijd twee dingen: meer en beter! Het is onze missie om ervoor te zorgen dat uw motor voor een winnend resultaat zorgt en dat ook blijft doen. Daarvoor gebruiken we top-notch 3D CAD en simulatieprogramma’s. Bent u op zoek naar iets specifieks? Of heeft u een speciale opdracht voor ons op het gebied van motor of elektronica engineering? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Uw vraag is voor ons een mooie uitdaging die we met alle plezier aangaan!

High end racing parts engineering

In het ontwerpen van high end racings parts zijn onze engineers gespecialiseerd. Met vele jaren ervaring weten we hoe we betrouwbaarheid en prestaties met elkaar in balans kunnen brengen en houden. We doen dit door nauw samen te werken met een zorgvuldig geselecteerde groep van de beste producenten van race-onderdelen ter wereld.

Ontwerpen met 3D software pakket

De ontwikkeling van deze high end racing parts wordt door onze engineering afdeling gedaan aan de hand van simulaties uit het software pakket. Met dit simulatieprogramma testen we het betreffende onderdeel virtueel in een digitaal model van de motor. Door op deze manier veilig en digitaal te testen, zijn we in staat om het ontwerp uit te werken tot het beste en meest optimale ontwerp. Het geweldige hiervan is dat we tegenwoordig dus voor de daadwerkelijke productie weten wat de performance van het onderdeel is.

Hurricane Racing: oplossingen op maat

Met de komst van open ECU-systemen is het gebruik van professionele elektronica-oplossingen voor het besturen van rally- en crossauto’s enorm toegenomen. Daarom specialiseert de engineering afdeling van Hurricane Racing zich, naast het leveren van management systemen en motor kabelbomen, ook in het vervaardigen van onderdelen.Onze werkzaamheden beslaan alle takken van autosport gerealiseerde projecten rijden met succes in diverse internationale kampioenschappen zoals Race/Rally/Rallycross/Bergcup/Hilclimb/Dakar enz.

Veel oplossingen gerealiseerd door Hurricane Racing Engines

Hurricane biedt zelfs oplossingen voor uitzonderlijke problemen soms is het door ons gecreëerde Motorvermogen te veel voor de originele transmissie en hebben wij voor onze klanten speciale motorsport transmissies ingebouwd. Ook het aansturen van Sequentiele-transmissies behoord tot de mogelijkheden. De elektronica aanpassingen maken onze engineering specialisten helemaal in lijn met uw persoonlijke wensen. Met onze engineering bent u zeker van maatwerk zonder vervelende en ongewenste concessies. Al met al: het beste eindresultaat gegarandeerd.

Contact met Hurricane Racine

Wilt u meer weten over de engineering afdeling van Hurricane Racing en wat we allemaal voor u kunnen doen? Of wil u meteen een afspraak met ons maken omdat u een speciale opdracht heeft voor ons? Onze engineering afdeling staan voor u klaar. Neem contact met ons op via
072 572 17 01 of stuur een e-mail naar info@hurricaneracing.nl.