Motor revisie

Reviseren van uw speciale race motor

In de wereld van autosport staat Hurricane Racing bekend als dé specialist in het reviseren van motoren, het testen en het aanpassen. Dit geldt voor hoog vermogende motoren voor de weg, circuit, sprint, rally en rally racing. Niet alles hoeft altijd vervangen te worden en dat is zeker het geval bij speciale en hoogwaardige racemotoren. Bij Hurricane Racing pakken we uw motor stevig aan. Wij kunnen een cilinderkoprevisie uitvoeren, kunnen speciale cilinderbussen persen, vervangen de koppakking en kunnen kleppen stellen. Naast revisie kunnen we ook alles weer netjes afstellen op onze professionele testbank. Uw racemotor is bij Hurricane Racing in goede handen. Afhankelijk van uw autosport zullen we u altijd van expertise voorzien die wij al sinds 1968 hebben opgebouwd. Wilt u ook uw race auto weer in topstaat krijgen? Laat uw motor revisie uitvoeren door Hurricane Racing en uw motor presteert binnen de kortste keren weer op topniveau. Wilt u meer informatie? Bel ons dan op: 072-5721701.

Specialistische kennis en hoogwaardige machines

Bij Hurricane Racing vindt u alles wat nodig is om uw race motor weer in topstaat te krijgen. Vaak praten we over hoogwaardige motoren waarvan de onderdelen kostbaar zijn. Het reviseren van uw motor is dan vaak een goede keus. Aangezien we binnen de autosport velen aangepaste motoren tegenkomen is specialistische kennis nodig. Bij Hurricane Racing vindt u deze expertise. Verder biedt onze werkplaats alles wat nodig is om speciale onderdelen op de juiste manier te reviseren. Een revisie wordt altijd vervolgd met een test die wij uitvoeren op onze testbank. Wilt u weten wat wij voor uw motor kunnen betekenen? En wil u weten wat de kosten zijn van een revisie? Neem dan nu contact op.

Motorblok
motor

Waarom Hurricane Racing?

Hurricane Racing is al meer dan 40 jaar een gevestigde naam in de autosport in binnen- en buitenland. In onze werkplaats vindt u alles wat nodig is om uw hoog vermogende motor te reviseren, aan te passen en te testen. Wij kijken altijd naar uw specifieke situatie en welke autosport u beoefent. Hurricane Racing helpt u dan naar de absolute top! U vraagt zich natuurlijk af hoe wij dit precies doen:

  • Professioneel advies
  • Specialist in motorrevisie
  • Technische bijstand in Nederland en Buitenland
  • Maatwerk voor uw specifieke autosport
  • Magazijn met race onderdelen op voorraad
  • Testbanken en hoogwaardige machines

Neem contact op met Hurricane Racing

Is uw motor ook aan een hoogwaardig revisie toe? Ervaar het verschil met een revisie van Hurricane Racing. Vraag naar de mogelijkheden via ons telefoonnummer: 072-5721701. U kunt ook altijd een aanvraag doen via: info@hurricaneracing.nl. Voor exceptionele revisie van uw motor gaat u direct naar Hurricane Racing!