Race engine

We bouwen motoren voor winnaars

Wij bouwen motoren, race engines om precies te zijn! We zijn al vele jaren actief in het ontwikkelen en bouwen van race engines voor race-, rally- en autocross auto’s. Maar ook voor het gebruik op de openbare weg, tunen wij al lange tijd motoren van auto’s. Wij helpen individuele rijders en teams met race engines in de vele onderdelen van de autosport zodat ze het beste uit zichzelf én het materiaal kunnen halen. Ook wij winnen graag een wedstrijd en zijn daarom graag één met de rijder, de auto en het team! U kunt er bij ons dan ook op vertrouwen dat wij altijd betrouwbare en competitieve race motoren leveren. Meer weten? Maak gerust een afspraak met het Hurricane Racing team.

Wij bouwen motoren

Wij weten waar motoren aan moeten voldoen voor het behalen van bepaalde prestaties. Het is onze ambitie om te ervoor zorgen dat uw motor alles laat zien wat hij in zich heeft. Onze monteurs werken als een team nauw samen met veel passie en aandacht voor uw motor. Zo garanderen wij u een motor waar u trots op kunt zijn. Uiteraard gaat het bij het leveren van prestaties niet alleen om de motor. Wij kunnen u een compleet motorpakket leveren van inlaat tot uitlaat, inclusief de elektronica met kabelboom en ECU-afstelling.

Preventief onderhoud

Om race motoren storingsvrij te houden, schade te voorkomen en optimale prestaties te laten leveren, is preventief onderhoud essentieel. Wij leveren alle race engines dan ook af met een onderhoudsschema waarmee u weet hoe u de motor een heel seizoen in topconditie houdt. Ons advies is om race engines bij ons voor controle en een rebuild langs te brengen na het seizoen. Uiteraard doen wij na een rebuild en een controle, altijd een inloop procedure en performance test zodat u in het volgende jaar weer met het beste materiaal aan de start staat.

Aanbod race motoren

Ieder jaar ontwikkelen en bouwen wij diverse race engines volgens de modernste technieken. Kunt u op dit moment geen race engines vinden die aan uw eisen en wensen voldoet? Dan bespreken wij graag uw wensen met u en adviseren u vervolgens over wat wij voor u kunnen betekenen. Op het gebied van race engines leveren wij altijd maatwerk en ontwikkelen en bouwen we de beste, snelste en meest betrouwbare race engine. Samen met u en voor u!

Ook kabelbomen en elektronica pakketten

Naast race engines kunt u bij ons ook terecht voor kabelbomen en compleet geïntegreerde elektronica-pakketten. Hiermee kan de aansturing van pedel shift, versnellingsbakken en diverse elektronische regelingen en strategieën ingeregeld worden.

Analyse en offerte voor revisie

Na binnenkomst demonteren we de motor, of het onderdeel, en zorgen dat alle delen vrij zijn van oliën, vetten etc. Daarna inspecteren en analyseren we de motordelen en de problemen. Dat doen we zowel optisch als met speciale micrometers en oppervlaktemeters. Alle metingen noteren wij in een meet & analyse-rapport. Wij vertellen u aansluitend of een onderdeel hersteld kan worden, of dat vervanging wellicht goedkoper of beter is. U ontvangt dan een overzichtelijke en gespecificeerde offerte met een duidelijke indicatie van de revisie kosten.

Contact met Hurricane Racing

Heeft u race motoren nodig voor race-, rally- en/of autocross auto’s? Neem contact met ons op voor het ontwikkelen en bouwen van race engines voor individuele rijders en teams. Bel ons op 072 572 17 01 of stuur een e-mail naar info@hurricaneracing.nl.