Autosport onderdelen

Hurricane Racing levert hoogwaardige autosport onderdelen

Bent u op zoek naar autosport onderdelen van hoge kwaliteit? Hurricane Racing beschikt over een magazijn van 80m2 waar wij de meest motorsport onderdelen hebben. Zo kunnen wij u meteen voorzien van hoogwaardige autosport onderdelen van onder andere ARP en DTA ecu management. Deze worden in Amerika en Engeland onderworpen aan de strengste kwaliteitseisen. Zo bent u dus verzekerd van autosport onderdelen van hoge kwaliteit. Wij leveren onderdelen voor alle motoren en bieden advies voor de beste racemotor die perfect bij uw situatie past. Bent u zelf thuis een motor aan het opbouwen. Dan kunt u ook eenvoudig via onze online shop autosport onderdelen zoals bouten, drijfstangen en zuigers bestellen.

Meer dan 50 jaar ervaring in de autosport

Met meer dan 50 jaar ervaring heeft Hurricane Racing een naam gevestigd in de autosport in binnen- en buitenland. In onze werkplaats beschikken wij over de beste apparatuur waarmee wij uw raceauto naar de top kunnen helpen. Zo hebben we twee motortestbanken tot maximaal 1000 PK. Verder hebben we de beschikking over een 2WD rollenbank tot 2000 NM. Hierop kunnen wij meerdere typen inlaat-systemen, nokkenassen en uitlaat-systemen testen. Ook testen wij op de motortestbank verschillende typen brandstof. Verder meten wij het vermogen, koppel, oliedruk, olietemperatuur, uitlaatgastemperatuur en de lucht-brandstofverhouding. In ons grote magazijn hebben we een opslag van de meest gangbare autosport onderdelen. Met dit magazijn kunnen wij u snel voorzien van autosport onderdelen en u eventueel technische bijstand leveren.

motor revisie
motorblok

Waarom u kiest voor Hurricane Racing

In de harde, competitieve wereld van de autosport staat Hurricane Racing aan kop. Onze specialisten werken met veel passie aan de auto’s die de werkplaats binnen komen. Wij bieden specifiek advies aangepast op de situatie waarin u zich bevindt. Elke sportauto is anders, dus richten wij ons op de sport die u uitvoert. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • professioneel advies
  • het testen van uw motor
  • maatwerk voor uw specifieke autosport
  • autosport onderdelen op voorraad in ons magazijn
  • technische bijstand in Nederland en het buitenland

Bel naar Hurricane Racing voor meer informatie

Bent u op zoek naar hoogwaardige autosport onderdelen? Neem dan contact op met Hurricane Racing. Ook voor andere vragen zijn wij natuurlijk altijd te bereiken. Onze specialisten staan voor u klaar voor uw projecten en advies op maat. U kunt ons telefonisch benaderen door te bellen naar 072-5721701. Ook kunt u contact opnemen via de mail door een bericht te sturen naar info@hurricaneracing.nl.