cilinderkop bewerken

Cilinderkop bewerken met Hurricane Racing

Het prestatieniveau van een racemotor kan behoorlijk beïnvloed worden door de cilinderkop in een racemotor. Heeft u behoefte om deze (weer) naar een hoger niveau te tillen? Laat deze dan aanpassen of reviseren! Een cilinderkop bewerken wordt ook wel flowen genoemd. Hierbij worden alle in- en uitlaatpoorten van gassen geoptimaliseerd voor een betere verbranding en afvoer. Dit doen we bij Hurricane Racing door de cilinderkop te slijpen en polijsten. Overbodig materiaal wordt weggehaald en de doorstroming in de motor wordt beter. Deze bewerking vraagt natuurlijk veel nauwkeurigheid en precisie. Zo wilt u geen verschillen merken tussen de cilinders. Door de cilinderkop te bewerken kan een hoger vermogen verkregen worden en zal de motor nog efficiënter gaan lopen. Meer halen uit uw racemotor? Informeer direct naar de mogelijkheden voor cilinderkop bewerking bij Hurricane Racing. Bel ons op: 072-5721701.

Maar enkele specialisten in Nederland

Hurricane Racing is de specialist op het gebied van autosport. Naast vakkundige expertise bezitten wij in onze werkplaats over alle noodzakelijk machines om motoren in topstaat te krijgen. Ook cilinderkoppen bewerken wij met deze machines. Uw kostbare motor wordt dan vakkundig aangepast zodat deze in topstaat wordt gebracht. Verder tunen we uw motor dan op onze testbank om alle bewerkingen aan de cilinderkop direct mee te nemen. Wilt u weten wat wij voor uw motor kunnen betekenen? En wil u weten wat de kosten zijn van een cilinderkop bewerking of cilinder revisie? Neem dan nu contact op.

motorblok

Kies voor Hurricane Racing

Al 40 jaar lang is Hurricane Racing een gevestigde naam in binnen en buitenland. Ook op het gebied van het bewerken van de cilinderkop, waar er maar enkele van te vinden zijn in nederland, zijn wij expert. Wanneer we uw motor aanpassen houden we altijd rekening met de autosport die u beoefent. Of het nou rally rijden is of circuit, wij zorgen ervoor dat u alles uit uw racemotor haalt. Wij helpen u naar de top! Hoe wij dit doen?

  • Professioneel advies
  • Specialist in cilinderkop bewerking (flowen)
  • Technische bijstand in Nederland en Buitenland
  • Maatwerk voor uw specifieke autosport
  • Magazijn met race onderdelen op voorraad
  • Testbanken en hoogwaardige machines

Contacteer Hurricane Racing

Wilt u dat uw cilinderkop wordt aangepakt? Uw racemotor is bij Hurricane Racing in goede handen. Laat uw cilinderkop bewerken door de echte specialist en ervaar direct een prestatieverschil! Heeft u vragen over hoe wij te werk gaan of over de kosten? Bel ons dan op: 072-5721701 of mail ons op: info@hurricaneracing.nl. U laat uw cilinderkop professioneel bewerken bij Hurricane Racing!