Dta afstellen

Meer vrijheid en prestaties met DTA motormanagement

Vrijwel alle moderne motoren en racemotoren zijn voorzien van een elektronisch motormanagement. DTA is een systeem dat vrij programmeerbaar is en kan uitkomst bieden wanneer de gebruiker maximale controle wil over de prestaties van zijn of haar motor. Bij Hurricane Racing kunnen wij uw racemotor DTA zodanig aanpassen dat deze geschikt is voor op het circuit, rally-rijden of voor op de weg. Wanneer deze op de openbare weg gebruikt zal worden, zijn er wettelijke eisen waaraan voldaan moet worden. Wij kunnen het maximale uit uw motor halen en tevens voldoen aan de APK.

Uw DTA professioneel afgesteld

Uw DTA motormanagement stuurt verschillende onderdelen van uw auto aan. Hieronder valt de launch control, de turbo, softwarematige toerenbegrenzing en uiteraard het algehele functioneren van uw racemotor. Als deskundige op dit gebied, weet Hurricane Racing deze optimaal af te stellen voor de autosport die u beoefent. Wij stellen uw DTA af op onze rollenbank door middel van verschillende lasten. Elke situatie kan dan onafhankelijk van elkaar ingesteld worden. WIlt u meer weten over hoe dit precies in zijn werking gaat? Neem dan contact met ons op!

De voordelen van Hurricane Racing

Al sinds 1968 vinden klanten hun weg naar Hurricane Racing vanwege de ervaring, technische mogelijkheden en goede klantenservice. Uw project staat bij ons centraal. Wij kijken goed naar uw unieke situatie en de autosport die u eventueel beoefent. Ook uw DTA kunnen wij persoonlijk voor u afstellen. Verder vindt u bij ons het volgende:

  • Deskundigheid in het afstellen van uw DTA
  • Technische bijstand in Nederland en Buitenland
  • Maatwerk voor uw specifieke autosport
  • Magazijn met race onderdelen op voorraad
  • Zorgvuldige installatie en mogelijkheid tot testen

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u uw DTA professioneel laten afstellen? Wij zorgen dat uw motor optimaal en gereed is voor competitie doeleinden of voor op de weg. Heeft u vragen over onze diensten? Dan kunt u direct contact met ons opnemen via: 072-5721701 of door ons een mail te sturen op: info@hurricaneracing.nl. Hurricane Racing kan uw DTA uiterst professioneel afstellen!