Injectie afstellen

Hurricane Racing helpt u vooruit

Bij een elektronisch injectiesysteem bepaalt de motormanagementcomputer wanneer de injectoren open gaan en hoe lang. Dit wordt in de fabriek en in het geheugen van de computer opgeslagen. Dit zijn echter slechts de basiswaarden. Voor elke situatie kunnen er verschillen zijn, en dus ook aanpassingen gedaan worden. Laat de specialisten van Hurricane Racing daarom uw injectie afstellen. Wij kunnen het systeem corrigeren om de motor optimaal te laten werken voor uw situatie. Bent u ook benieuwd hoe wij de injectie kunnen afstellen voor uw auto? Maak dan een afspraak met Hurricane Racing door te bellen naar 072-5721701.

Ook uw motor testen bij Hurricane Racing

Bij Hurricane Racing is uw auto in goede handen. Onze ervaren experts werken met beste apparatuur in onze werkplaats. Ook voor de injectie afstellen kunt u daarom bij ons terecht. Wij benaderen elke situatie met een frisse blik en kiezen het meest passende plan voor uw motor. Wij kunnen in de werkplaats ook meteen uw motor testen op onze motortestbank. Naast het afstellen van de injectie kunnen wij hierop ook meerdere typen inlaat-systemen, nokkenassen en uitlaat-systemen testen. Ook testen wij op de motortestbank verschillende typen brandstof. Verder meten wij het vermogen, koppeling, oliedruk, olietemperatuur, uitlaatgastemperatuur en de lucht-brandstofverhouding. Kortom, Hurricane Racing zorgt ervoor dat uw motor optimaal kan presteren, ongeacht welke sport u uitvoert.

motor revisie
motorblok

Hurricane Racing: actief sinds 1968

Hurricane Racing is al actief sinds 1968, en in de loop van de jaren hebben wij een naam gevestigd in de motorsport in binnen- en buitenland. Wij bieden u een persoonlijke benadering, gericht op welke sport u uitvoert. Iedereen heeft namelijk andere behoeftes. De injectie van uw auto kunnen wij afstellen in onze werkplaats, waar wij beschikken over de beste apparatuur. Ook kunt u bij ons terecht voor:

  • professioneel advies
  • het testen van uw motor
  • maatwerk voor uw specifieke autosport
  • onderdelen op voorraad in ons magazijn
  • technische bijstand in Nederland en het buitenland

Neem contact op met Hurricane Racing

Bent u op zoek naar een bekwame vakman om uw injectie af te laten stellen? Neem dan contact op met de specialisten van Hurricane Racing. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 072-5721701. Ook kunt u bij verdere vragen mailen naar info@hurricaneracing.nl voor meer informatie.