Motor testbank voor circuit-, sprint- en rallyrijders bij Hurricane Racing

Laat uw motor testen op onze vermogenstestbank

Sinds 1968 kunnen fervent racers terecht bij Hurricane Racing voor onderdelen, professionele aanpassingen en metingen op de testbank. Dit geldt voor hoog vermogende motoren voor de weg, circuit, sprint, rally en rally racing. Binnen onze test faciliteit van 100m2 vindt u twee motor testbanken waar u uw hoog vermogende motor tot 1000 PK kan laten testen. Zo krijgt u een gedetailleerd inzicht in de karakteristiek van uw motor. Verder hebben wij ook een 2WD rollenbank die een koppel tot 2000 newtonmeter kan registreren. Wilt u aan de hand van deze resultaten aanpassingen laten doorvoeren? Bij Hurricane Racing vindt u alle expertise die hiervoor nodig is. Wij adviseren u en kunnen u tevens voorzien van onderdelen. In de harde, competitieve wereld van de autosport, is er geen grotere motivatie dan de wens om te winnen. Hurricane Racing voorziet u van al het nodige om deze race te winnen. Wilt u om deze reden ook uw motor laten testen op onze vermogenstestbank? Maak dan nu een afspraak via: 072-5721701.

Professioneel tunen met onze testbank

Een motortestbank geeft u inzicht in de prestaties van uw auto. Zo kunnen wij met behulp van een rollenbanktest uw koppel en vermogen meten. Deze rollenbank kan metingen verrichten tot 300 km/u. Verder meten wij voor u de oliedruk, olietemperatuur, uitlaatgastemperatuur en de lucht-brandstofverhouding. Op basis van alle resultaten kunnen wij u voorzien van een professioneel advies. Uiteindelijk wilt u hier natuurlijk iets mee. Hurricane Racing kan uw motor management systeem vervolgens tunen op de testbank. Verder kunnen wij nieuwe onderdelen installeren of kunnen wij het bestaande aanpassen. Laat uw auto motor testen op onze professionele testbank en kom direct te weten hoe u nog beter kunt presteren!

Waarom Hurricane Racing?

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Hurricane Racing een naam gevestigd in de autosport in binnen en buitenland. In onze werkplaats beschikken wij over de meest moderne machines, waaronder motor testbanken. Verder kunnen wij ter plaatse onderdelen aanpassen of op maat maken voor uw motor. Hurricane Racing helpt u naar de absolute top! Hoe nog meer vraagt u zich af?:

  • Professioneel advies
  • Technische bijstand in Nederland en Buitenland
  • Maatwerk voor uw specifieke auto sport
  • Magazijn met race onderdelen op voorraad
  • Testbanken en hoogwaardige machines

Contact met Hurricane Racing

Heeft u interesse in een gedetailleerde rapportage van de prestaties van uw auto? Laat uw racemotor dan testen op één van onze professionele testbanken. Voor een afspraak kunt u ons direct bellen op: 072-5721701. Heeft u nog andere vragen dan kunt u ook altijd een mail sturen naar: info@hurricaneracing.nl. Hurricane staat klaar met een professionele testbank voor al uw metingen, tuning en motoraanpassingen!