Motor tuning

Professionele motor tuning met Hurricane Racing

Uw motor tunen voor maximale performance

Een verbrandingsmotor presteert aan de hand van drie elementen: brandstof, zuurstof en ontsteking. Het motormanagementsysteem in uw auto regelt de timing van deze elementen. In het geval van standaard motoren is deze vaak niet optimaal afgesteld. Een aantal softwarematige limiters beperken bovendien hoe een motor presteert. Bij Hurricane Racing kunnen wij zowel standaard motoren als speciale motoren (voor de autosport) chiptunen zodat het verbrandingsproces optimaal is. Met chiptuning zorgen we voor meer efficiëntie, een veel groter motorvermogen en extra koppel. Laat dit door een professional doen aangezien een verkeerde tuning schade kan opleveren aan uw motor. Bij Hurricane Racing beschikken wij over alle apparatuur die noodzakelijk is voor een ideale afstelling. Wilt u het maximale halen uit uw auto voor rally circuit, sprints of voor op de weg? Hurricane Racing is uw professional. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 072-5721701.

Chiptuning in een gecontroleerde omgeving

Uiteraard wilt u als coureur, autoliefhebber of hobbyist maximaal vermogenswinst en koppeltoename voelen met behulp van chiptuning. Als specialist in motor tuning helpen we u bij Hurricane Racing aan de beste instellingen. Door middel van datalogging kunnen we uw motor optimaliseren. We houden rekening met alle parameters zoals AFR-ratio, turbo, ontsteking en de cilindertemperatuur. Stapsgewijs komen we tot de beste instellingen voor uw (sport)motor. Voor de correct afstelling is correct gereedschap, meetapparatuur en kennis nodig. Bij Hurricane Racing vindt u alles wat nodig is voor de beste performance door middel van motor tuning.

Professionele Hurricane Racing motor tuning

Al 40 jaar is Hurricane Racing een gevestigde naam binnen de race en autosport wereld. Wij specialiseren ons in performance en dat doen wij met passie. Ook Chiptuning is een belangrijk onderdeel van onze werkplaats en daarvoor beschikken wij over al het noodzakelijke. Bij Hurricane Racing vindt u bovendien het volgende:

  • Professioneel advies
  • Specialist in nokkenas slijpen
  • Technische bijstand in Nederland en Buitenland
  • Maatwerk voor uw specifieke autosport
  • Magazijn met race onderdelen op voorraad
  • Testbanken en hoogwaardige machines

Neem direct contact met ons op

Wilt u uw motor laten chiptunen door een specialist? Hurricane Racing haalt de maximale performance uit uw motor. Voor meer informatie over deze service kunt u bellen naar: 072-5721701>072-5721701 of u kunt een mail sturen naar: info@hurricaneracing.nl. Haal het maximale uit uw (sport)motor met de motor en chiptuning van Hurricane Racing!