Motormanagement afstellen

Betrouwbare autoprofessionals

Het motormanagement is het computersysteem van de auto. Hierin worden alle gegevens verzameld van de sensoren op en rond het motorblok. Die gegevens worden vervolgens gebruikt om uw motor zo goed mogelijk te laten presteren. Het is dus belangrijk dat het motormanagementsysteem precies goed afgestemd is voor de situatie waarin u uw auto gebruikt. Het verkeerd afstellen van het motormanagement kan schade aan uw auto aanrichten. Laat het daarom doen door de specialisten van Hurricane Racing. Hurricane Racing is al 40 jaar actief binnen de autosport en weet precies wat voor uw situatie nodig is om de auto optimaal te laten presteren. Vertrouw uw sportauto toe aan onze bekwame vakmensen die met veel liefde uw motormanagement kunnen afstellen.

Motormanagement afstellen door Hurricane Racing

Wanneer u uw motormanagement laat afstellen door Hurricane Racing, gebeurt dat in onze werkplaats waar wij beschikken over de beste apparatuur. Uw auto is bij ons in goede handen. De specialisten van Hurricane Racing gaan aan de slag om uw motormanagement af te stellen op onze motortestbank. Op de testbank meten wij het vermogen, koppeling, oliedruk, olietemperatuur, uitlaatgastemperatuur en de lucht-brandstofverhouding. Hier kunnen wij eventueel ook meerdere typen inlaat-systemen, nokkenassen en uitlaat-systemen testen. Ook is het mogelijk om verschillende type brandstof te testen.

motor revisie
motorblok

Meer dan 50 jaar passie voor de autosport

Hurricane Racing is opgericht in 1968. Al 50 jaar lang zijn onze specialisten gepassioneerd bezig met autosport. In die tijd hebben wij dan ook een naam gevestigd in zowel binnen- als buitenland. Wij bieden specifiek advies gericht op welke sport u uitvoert, want voor elke auto is natuurlijk een ander plan van aanpak nodig. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • professioneel advies
  • het testen van uw motor
  • maatwerk voor uw specifieke autosport
  • onderdelen op voorraad in ons magazijn
  • technische bijstand in Nederland en het buitenland

Contact met Hurricane Racing

Bent u op zoek naar een specialist om het motormanagement van uw sportauto te laten afstellen? Of wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met de experts van Hurricane Racing. Ook wanneer u meer informatie wenst kunt u met ons contact opnemen. Dit kan telefonisch door te bellen naar 072-5721701 of stuur een mail naar info@hurricaneracing.nl.