Nokkenas afstellen met Hurricane Racing

Laat uw nokkenas afstellen

De afstelling van uw nokkenas kan grote prestatieverschillen geven in uw (race)motor. Als jarenlange specialist op dit gebied werken wij bij Hurricane Racing aan de perfecte timing van motoren voor rallyrijders, voor op het circuit, sprinters en voor op de weg. Door de nokkenas “sneller” te maken wordt beter gebruik gemaakt van de motor. Hierbij gaat het om de relatie tussen de krukas en de nokkenas. Met behulp van speciale machines kunnen we de ideale timing realiseren. Deze testen we vervolgens uitgebreid. Ook voor aangepaste motoren helpen wij bij het vinden van de ideale timing. Met behulp van gespecialiseerde meetapparatuur kunnen we uw motor perfect afstellen. Ben u ook benieuwd wat wij voor de timing van uw nokkenas kunnen betekenen? Vraag het aan één van onze experts. Meer informatie kunt u direct krijgen via: 072-5721701.

Hurricane Racing en de werkplaats

Hurricane Racing helpt al jarenlang op professioneel niveau om motoren te bouwen, af te stellen en te reviseren. Daarnaast beschikken wij over alle nodige machines en meetapparatuur om dit mogelijk te maken. Wij tunen, passen uw motor aan en leveren tevens alle onderdelen die binnen de racesport denkbaar zijn. Ook de nokkenas kan bij ons worden gebalanceerd. De timing kunnen wij zeer nauwkeurig instellen. Uw motor heeft nog nooit zo soepel gelopen! Hurricane Racing houdt bovendien rekening met de autosport die u beoefent en kan u adviseren.

Kies voor Hurricane Racing

Sinds 1968 is Hurricane Racing de specialist op het gebied van autosport voor coureurs en liefhebbers. Wilt u de ultieme afgestelde motor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. bij ons komt expertise, vakkundigheid, machines en bovenal passie samen. Meer redenen waarom u voor Hurricane Racing kiest zijn onder andere:

  • Professioneel advies
  • Specialist in nokkenas balanceren
  • Technische bijstand in Nederland en Buitenland
  • Maatwerk voor uw specifieke autosport
  • Magazijn met race onderdelen op voorraad
  • Testbanken en hoogwaardige machines

Contacteer Hurricane Racing

Kan uw motor een professionele blik gebruiken? Bij Hurricane Racing weten we uw nokkenas perfect af te stellen. Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Telefonisch zijn wij altijd te bereiken op: 072-5721701. U kunt ons ook emailen op: info@hurricaneracing.nl. Laat uw nokkenas afstellen door de professionals van Hurricane Racing!