De rollenbank van Hurricane Racing

Laat uw motor testen op de rollenbank

Al sinds 1968 kunnen racers en autofanaten terecht bij Hurricane Racing om de prestaties van hun auto te meten op de rollenbank. Bij Hurricane Racing kunt u terecht voor metingen, motoraanpassingen, chiptuning en alles op het gebied van performance. Laat uw sportmotor testen op onze rollenbank en kom er direct achter waar de winsten te behalen vallen. Hurricane Racing adviseert u dan ook graag. Binnen onze test faciliteit vindt u twee motor testbanken waar u uw hoog vermogende motor tot 1000 PK kan laten testen. Verder hebben wij ook een 2WD rollenbank die een koppel tot 2000 newtonmeter kan registreren. U krijgt dan van ons een complete rapportage over de prestaties van uw auto. Aangezien de autosport wereld zeer competitief is, kunt u bouwen op de expertise van Hurricane Racing om vervolgens het maximale uit uw motor te halen. Maak een afspraak of kom eens langs op onze testlocatie. Bel voor info: 072-5721701.

Prestatierapport met de rollenbank

De rollenbank geeft veel inzicht in de karakteristieken van uw motor. Laat uw auto testen tot een maximum van 300 km/u en kom direct te weten hoe uw koppel/toerental karakteristiek er uit ziet en hoeveel vermogen uw motor kan leveren. De rollenbank is een onderdeel van wat wij bij Hurricane Racing kunnen testen. Wilt u nog meer inzicht krijgen in de prestaties van uw auto? Wij kunnen voor u in onze testbank de oliedruk, olietemperatuur, uitlaatgastemperatuur en de lucht-brandstofverhouding meten. Op basis van de reportage kunnen wij u voorzien van een professioneel advies. Wij kunnen voor u chiptunen, motor revisies uitvoeren, de krukas afstellen, de cilinderkop bewerken en alles wat maar van invloed heeft op de prestaties van uw sport motor. Maak snel een afspraak want de rollenbank staat voor u klaar!

Waarom Hurricane Racing?

Al 40 jaar is Hurricane Racing de professional voor velen autocoureurs, hobbyisten en autoliefhebbers. Van streetperformance tot aan rally, wij hebben alles in huis om het maximale uit uw motor te halen! Hoe nog meer vraagt u zich af? Wij bieden het volgende:

  • Professioneel advies
  • Technische bijstand in Nederland en Buitenland
  • Maatwerk voor uw specifieke autosport
  • Magazijn met race onderdelen op voorraad
  • Testbanken en hoogwaardige machines

Contact met Hurricane Racing

Wilt u een uitgebreid rapport over de prestaties van uw motor? Met een rollenbanktest kunnen wij u van deze informatie voorzien. Maak snel een afspraak via:072-5721701. U kunt ook altijd een email sturen naar: info@hurricaneracing.nl. Hurricane Racing in Heerhugowaard staat voor u klaar met een professionele rollenbank!