Turbo motoren van Hurricane Racing

Turbomotor voor meer power

Een turbo op uw motor levert al snel vele pk’s meer op uw racemotor. Bij Hurricane Racing werken wij veel met turbomotoren. Dit doen wij voor professionele coureurs, autoliefhebbers en hobbyisten. Het voordeel van een turbo op de motor is de extra aanvoer van verse lucht in het motorblok. Meer lucht betekent meer en efficiëntere verbranding. Dit resulteert in extra vermogen. Over het algemeen wordt een turbo aangestuurd door uitlaatgassen die de compressor op toeren brengt. Hurricane Racing is specialist op het gebied van motorbouw met turbo, het installeren van een turbo of het onderhouden van uw turbo. Wij beschikken over de kennis, middelen en ervaring om uw turbo maximale impact te laten hebben op uw motorprestaties. Wilt u ook een turbomotor? Hurricane Racing kijkt altijd naar uw specifieke toepassen en autosport. Ervaar ook het verschil met een turbo van Hurricane Racing. Bel ons snel op: 072-5721701.

Onze professionele autowerkplaats

Naast een aanbod van verschillende turbo’s voor uw sportmotor beschikt Hurricane Racing over een uitgebreide werkplaats. Hier bouwen en reviseren wij motoren. Ook voor uw turbo geldt dat deze goed afgesteld moet worden. Wij beschikken over alle mogelijke apparatuur om dit te doen. Zo hebben wij twee testbanken en een rollenbank om uw performance zichtbaar te maken. Hurricane racing helpt uw turbomotor in topstaat te krijgen.

Hurricane racing voor uw turbomotor

Hurricane Racing zet zich al sinds 1968 in voor de auto- en racesport. Als u op zoek ben naar een ervaren turbo installateur dan zit u bij ons goed. Wij kijken bovendien altijd naar de autosport die u beoefent en passen daarop ons advies aan. Naast een turbomotor kunt u bij ons terecht voor:

  • Uitgebreide voorraad race onderdelen
  • Technische bijstand in Nederland en Buitenland
  • Maatwerk voor uw specifieke autosport
  • Magazijn met race onderdelen op voorraad
  • Testbanken en hoogwaardige machines

Contact met Hurricane Racing

Wilt u een turbo op uw racemotor? Hurricane Racing levert u de onderdelen en kan uw auto volledig tunen. Heeft u nog vragen over onze diensten? Bel ons dan snel op: 072-5721701 of stuur een email naar: info@hurricaneracing.nl. Een krachtige turbo op uw motor installeren wij bij Hurricane Racing op professionele wijze.